Yritys

Harri Haavikko Oy -teollisuuspalvelut

Teollisuuden mekaaniset asennukset, kunnossapito ja rakentaminen sekä sähkö- ja automaation kokonaisvaltaiset toimitukset ympäri Suomen.

Tutustu tarkemmin ja ota yhteyttä.

Teollisuuden tekijä

Harri Haavikko Oy on teollisuuden palveluita tuottava yritys. 

Palvelemme asiakkaitamme ympäri Suomen teollisuuden mekaanisissa asennuksissa, kunnossapidossa ja rakentamisessa sekä sähkö- ja automaation kokonaisvaltaisena toimittajana.

Rakennuspalveluihimme kuuluvat niin kirvesmiestyöt kuin purku- ja maanrakennustyöt. 

Asennuspalveluumme kuuluvat aina ammattitaitoiset asentajat ja laadukas kalusto asennusta toteuttamaan. Tarvittaessa  hoidamme asiakkaamme puolesta myös projektinjohdon- ja hallinnan.

Toimintatapamme monitoimittajatilanteissa erottaa meidät muista alan toimijoista. Voimme hallita yhteistyöverkostomme kustannustehokkaalla ja asiakaslähtöisellä tavalla. Olemme asiakkaillemme strateginen kumppani, joka auttaa molempia osapuolia pääsemään tavoitteeseensa.

Tarjoamme teollisuudelle kunnossapito- ja elinkaaripalveluja vuorokauden ympäri. Palvelumme kattaa ennakoivan huollon, normaalin huollon sekä korjauspalvelun. Lisäksi tarjoamme kattavan sähkö- ja automaatiosuunnittelun sekä asennuspalvelun.

Harri Haavikko Oy, taloustiedot

Seuraa myös somessa:

Palvelemme asiakkaitamme ympäri Suomen.