Siirry suoraan sisältöön

Missio & visio

Toiminnan missio ja visio

Missiomme on nostaa Suomessa valmistettujen teknisten ratkaisuiden jalostusarvoa, sekä pidentää ratkaisuiden elinikää valmistamalla pitkän elinkaaren omaavia laitetiloja.

Mahdollisimman pitkälle varusteltu CRoom vähentää työmaalla tehtävää työtä merkittävästi. Laitetilaratkaisumme parantaa kustannusten ja aikataulujen hallintaa, parantaa laatua läpi linjan, sekä lisää työturvallisuutta.

Yhtiön visio on olla Suomen halutuin laitteistojen suojaaja sähköasemien ja televerkkoinfran osalta 2024 ja vastaavasti pohjoismaissa 2027. Vision tavoittamiseksi teemme yhteistyötä muiden teknologiayritysten kanssa nostaaksemme viennin jalostusarvoa, parantaaksemme asiakaskokemusta ja pidentääksemme laitteistojen elinkaaria

Paikallisesti haluamme kehittää tulevaisuuden työ- ja liiketoimintakulttuuria. Tavoitteemme on kehittää CRoom laitetilaperheen ympärille teollisen tuotannon ja palveluliiketoiminnan klusteri.

Historia

Harri Haavikko Oy aloitti teollisuuspalveluita tarjoavana palveluyrityksenä 2016. Toimimme teollisuuden rakentamisessa ja kunnossapidossa mekaniikka- ja sähkötoimialoilla. Toimintamme alkuvuodet keskityimme ymmärtämään asiakkaan ja erityisesti loppuasiakkaan arvon muodostumista. Työn ohessa syntyi oivalluksia, joiden pohjalta muodostui tuote- ja palveluinnovaatio CRoom.

CRoom vastaa teollisuuden ja rakentamisen haasteisiin valmistamalla mahdollisimman pitkälle varusteltuja tilaratkaisuja. Keskeiset ominaisuudet ovat keveys, helppo liikuteltavuus, kestävyys, kosteudenkesto ja ekologisuus.

CRoom -laitetilat ovat yhtiömme sielu  

Nykyhetki ja tulevaisuus

Laitetilojen valmistamisen ajatus syntyi 2018 ja vuodesta 2019 aloimme kutsua laitetiloja nimellä CRoom. Toiminnan alussa laitetiloja tuotettiin omiin teollisuuden rakentamisen projekteihin ja vuodesta 2020 CRoom -tuotenimellä laitetiloja on toimitettu asiakkaille. Tiloja on vuoden 2022 loppuun mennessä toimitettu yli 100 kappaletta ja laitetilat ovat muodostaneet liiketoiminnan ytimen, jonka rinnalla service -toiminta tuottaa tukea ja merkittävää lisäarvoa asiakkaille elinkaarihallinnassa.

CRoom on vahvassa kasvussa. Toiminnan ytimen muodostavat 15 ammattilaista ja vahva alihankkijoiden verkosto. Teemme töitä suunnitelmallisesti, jotta olemme Suomen suurin laitetilavalmistaja.


Visionäärit laitetilojen taustalla

Harri Haavikko

Ikuinen optimisti ja visionääri. Tausta on kaupallinen, mutta käytännön tekeminen on miestä koulinut ja opettanut eniten. Vahvuutena on prosessiosaaminen ja toiminnan sekä asioiden kuvaaminen taloudelliset luvut huomioiden. Harri vastaa yrityksen johdosta ja keskeisesti myynnistä. 

+358 50 596 0600
harri@harrihaavikko.fi

LinkedIn

Tero Tuhkalainen

Taloushallintoa opiskellessa päätyi konepajalle töihin, jossa huomasi päätyneensä suunnitteluosastolle piirtelemään 3D-malleja. Vuodet konepajalla kypsytti ajatuksen sähkötekniikan opinnoista ja valmistui sähkövoimatekniikan insinööriksi 2015. Uteliaisuus ja aktiivisuus on mahdollistanut osallistumisen moniin teollisuuden projekteihin Suomessa ja maailmalla, asentajana, suunnittelijana ja projektipäällikkönä.

Tero vastaa yrityksen hallinnosta, sekä operatiivisesta johtamisesta. Erityisosaamista ovat eri suunnitteluohjelmat.

+358 400 478 931
tero@harrihaavikko.fi

LinkedIn