Käytönjohtopalveluita Casemet Oy:lle

Palvelut: , ,
Käytönjohtopalveluita Casemet Oy:lle

Toimitamme Casemet Oy:lle sähkö- ja automaatiokunnossapidon sekä käytönjohtajuuden palveluja. Kunnossapitopalveluumme kuuluu mm. sähkötöiden tarveselvitys, luonnossuunnittelu, toteutussuunnittelu ja konsultointi asiakkaan tarpeiden mukaan ja itse sähkötöiden käytännön toteutukset yksittäisestä korjaustoimenpiteestä tulevaisuuden tarpeiden ennakointiin esim. tulevien huoltojen osalta. Näin varmistamme Casemet Oy:n toimivat tuotantoprosessit ilman yllättäviä keskeytyksiä ja pystymme suunnitellusti ennakoimaan huoltokatkot yhdessä asiakkaan kanssa.

Käytönjohtomme puolestaan huolehtii, että Casemet Oy:n sähkölaitteiston asennuksissa, käytössä ja huollossa noudatetaan määräysten mukaisesti sähköturvallisuuslakia sekä asennus ja käyttötöitä tekevät henkilöt ovat ammattitaitoisia ja perehdytettyjä työtehtäviinsä.

Casemet Oy

Casemet Oy on teräskoteloratkaisujen valmistukseen erikoistunut suomalainen perheyhtiö. Yrityksen tarjontaan kuuluu myös sähkömekaanisten rakenteiden ja ohutlevyrakenteiden sopimusvalmistus. Casemet Oyn toimipisteet sijaitsevat Suomessa ja Virossa.

www.casemet.fi