Mekaanista asennusta Koskipower Oy:lle

Palvelut: , , ,
Mekaanista asennusta Koskipower Oy:lle

Koskipowerille teimme mekaanista asennusta ja teollisuuden kunnossapitoa asiakkaan tuotantotiloissa. Tehtävänä oli uudistaa kahden kohteen ruuvikuljettimet. Työvaiheisiin kuului mm. vanhojen kuljettimien purkaminen ja uusien asentaminen vanhojen pois purettujen tilalle.

Etukäteen hyvin suunniteltu toteutus yhdessä asiakkaan ja yhteistyökumppaneiden kanssa takaa sujuvan asennuksen ilman suurempia yllätyksiä. Näin ollen asiakkaan tuotannossa ei ole liian pitkiä katkoja ja samalla laitekannan uudistamisella saadaan parhaat hyödyt pitkälle tulevaisuuteen. Ammattiasentajamme hoitavat asennuksen eri vaiheet asiakkaan toiveen ja aikataulun mukaan jolla varmistetaan toimiva ja aikaa kestävä, laadukas lopputulos.

Koskipower Oy

Koskipower Oy on Lahti Energian tytäryhtiö joka tarjoaa palveluita teollisuuteen. Koskipower vastaa esimerkiksi Koskisen Oy:n tehtaiden höyry- ja lämpöenergian toimituksesta.

Lahti Energia Oy

Lahti Energia on Lahden kaupungin tytäryhtiö jonka päätuotteita ovat yhteistuotannolla tuotettu sähkö ja kaukolämpö, joita tuotetaan kahdessa voimalaitoksessa Lahdessa. 

Lahti Energia toimittaa asiakkailleen laadukasta, kilpailukykyistä ja ympäristöystävällistä energiaa sekä erilaisia energiaan liittyviä palveluita. Tuotettu sähkö myydään osakkuusyhtiö Oomin kautta kaikkialle Suomeen.

www.lahdenenergia.fi