Kokonaistoimitukset Kospirt Oy:lle

Palvelut: , , ,
Kokonaistoimitukset Kospirt Oy:lle

Kospirt Oy:llä on käytössään koko laaja palvelutarjontamme. Olemme strateginen kumppani joka edistää asiakkaan kokonaisprojekteja suunnittelusta valmistukseen, asennukseen ja kunnossapitoon. Yksittäisenä palveluna tarjonnastamme voidaan mainita esimerkiksi sähköasennukset, mekaaniset asennukset ja myös hitsaukset alihankintapalveluna.

Alihankintapalveluna pystymme suunnittelemaan ja toteuttamaan asiakkaalle esim. tiettyä yksittäistä metalliosaa jota asiakas käyttää omassa laajemmassa kokoonpanossaan. Alihankintamme suunnittelu ja toteutukset tehdään samalla laadulla ja ammattitaidolla kuin laajemmatkin toteuttamamme kokonaisuudet. 

Kospirt Oy

Kospirt Oy on n. 20 ammattilaisen tilauskonepaja joka suunnittelee ja valmistaa materiaalinkäsittely-, syöttö-, varastointilaitteet, sekä teräsrakenteet ammattitaidolla. Yksittäisten koneiden ja laitteiden lisäksi Kospirt toimittaa täydelliset laitokset “avaimet käteen” periaatteella.

Kospirtin tuotteet ja niiden valmistusprosessit täyttävät EN 1090-1:2009+A1:2011 -standardin vaatimukset joka näin ollen oikeuttaa CE-merkinnän käyttöön.

 www.kospirt.fi